Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Εγκαινιάσθηκε η Τράπεζα Δοτών Μυελού των Οστών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει ούτε πόσο απλό πράγμα είναι να γίνεις εθελοντής δότης ούτε πόσο απλό πράγμα είναι να είσαι και δότης, αν χρειαστεί, με τις νέες μεθόδους και τις νέες τεχνικές» τόνισε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργάδης, που είναι ήδη εθελοντής δότης και παρέστη σήμερα στα εγκαίνια της τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών που έγιναν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μ. Βαρδινογιάννη- Ελπίδα».



Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, η υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, κ. Αλκιβιάδης Κωστάκης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, καθώς η πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στόχος μας, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης είναι τα επόμενα χρόνια να πάει τόσο καλά η τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών «Όραμα Ελπίδας», ώστε «να μη χρειάζεται ποτέ να ψάχνουμε στο εξωτερικό και όλα μας τα παιδιά αλλά και όλοι οι Έλληνες οι οποίοι θα χρειαστούν μεταμόσχευση, να μπορούν να βρουν εδώ, σε εμάς, αυτό το οποίο χρειάζονται σε πρώτο χρόνο, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε στην υγεία τους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.