Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Το Android Wear της Google

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H Google ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο project με την ονομασία Android Wear ειδικά σχεδιασμένο για φορετές συσκευές, το επόμενο μεγάλο «μπαμ» στην τεχνολογία.

Σε πρώτο στάδιο η Google επικεντρώνεται με το Android Wear στα ρολόγια, προσφέροντας στους developers από σήμερα τη δυνατότητα να ασχοληθούν και να εξερευνήσουν τις δυνατότητές του.

Με το Android Wear ο τελικός χρήστης θα απολαμβάνει πληροφορίες, όπως ειδοποιήσεις από Android εφαρμογές (κοινωνικές εφαρμογές, μηνύματα chat, ειδήσεις κτλπ) απευθείας στον καρπό του χεριού του. Θα μπορεί, επίσης, να ρωτάει οτιδήποτε θέλει με την εντολή «Ok Google» ή να δίνει εντολές, όπως την αποστολή μηνυμάτων.

ΒΙΝΤΕΟ-Το Android Wear της Google

Ταυτόχρονα, οι αγαπημένες σας εφαρμογές υγείας θα μπορούν να προσφέρουν ενημερώσεις για την ταχύτητα, απόσταση και χρόνο διαδρομής σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να ειδοποιούν κατάλληλα για να βελτιώσετε τους στόχους σας.



Όπως αναφέρει techgear.gr, με το Android Wear θα υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου άλλων συσκευών από τον καρπό σας. Για παράδειγμα, να ανοίξετε μια μουσική λίστα στο τηλέφωνο, ή να προβάλετε την αγαπημένη σας ταινία στην τηλεόραση.



Η Google συνεργάζεται ήδη με πολλούς κατασκευαστές συμπεριλαμβανομένων των Asus, HTC, LG, Motorola, Samsung, Intel, Broadcom, Imagination, Mediatek και Qualcomm για να φέρουν τα πρώτα Android Wear προϊόντα στην αγορά μέχρι το τέλος του 2014.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.