Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Δυο γυναίκες στη σκιά της τραγωδίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλευρό του ανιματέρ η μητέρα και η αδερφή του.

Σαστισμένες και κρυμμένες πίσω από τα μαύρα γυαλιά τους η μητέρα και η αδερφή του 20χρονου Ολλανδού, που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν σε μια στιγμή αρρωστημένης οργής μαχαίρωσε περισσότερες από 20 φορές ένα 12χρονο αγόρι, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου.

Οι δυο γυναίκες ήρθαν εσπευσμένα από την Ολλανδία προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του 20χρονου που σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο δικαστικό μέγαρο έμοιαζε χαμένος, σαν να μην μπορούσε να αντιληφθεί το αποτρόπαιο των πράξεών του.

Από την πρώτη στιγμή οι δυο γυναίκες δεν έπαψαν να υποστηρίζουν ότι το παιδί υποφέρει από την αρρώστια του, τον αυτισμό, μεταδίδει το prismanews.gr.



Ότι δεν είναι φονιάς αλλά ένα παιδί με προβλήματα. Ότι αν κανείς εξετάσει το περιστατικό κάτω από το πρίσμα της ασθένειας θα μπορέσει να εξηγήσει - όχι να δικαιολογήσει - τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Οι δυο γυναίκες προσκόμισαν ιατρικά έγγραφα με τα οποία βεβαιώνεται η κατάσταση του νεαρού και τα παρέδωσαν τις αρχές.



Στην κατάθεση της η μητέρα υποστήριξε με σθένος ότι ο 20χρονος πάσχει από σύνδρομο που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. Η ίδια υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει το πρώτο ξενοδοχείο στο οποίο δούλευε ο νεαρός ότι το παιδί έχει πρόβλημα και ότι θα πρέπει να παρακολουθείται.

Η ίδια ανέφερε ότι προφανώς η διεύθυνση του πρώτου ξενοδοχείου δεν ενημέρωσε το δεύτερο για την ψυχολογική κατάσταση του νεαρού.



Και το κακό έγινε...

Οι δυο γυναίκες περικυκλωμένες από δημοσιογράφους Έλληνες, Ολλανδούς και Ρώσους που κάλυπταν το ρεπορτάζ παρέμεναν σιωπηλές στα δικαστήρια περιμένοντας την απόφαση για τον 20χρονο που με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Αποχώρησαν σιωπηλά όπως ήρθαν με το κεφάλι σκυφτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.