Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μητέρα 12χρονου: Ευγνωμονώ τους Έλληνες - Ξανά στο χειρουργείο ο 11χρονος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είμαι ευγνώμων στους Έλληνες γιατρούς γιατί κάνουν τα πάντα για το παιδί μου, φέρεται να είπε η μητέρα του 12χρονου σε Ρώσους δημοσιογράφους ενώ ευχαρίστησε τους Έλληνες για την ευαισθησία που δείχνουν.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σοκαρισμένη και δεν μπορώ να σας πω τι συνέβη» είπε η ίδια στα ρωσικά μέσα.

Η μητέρα του 12χρονου που, όπως είναι φυσικό, δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του αγωνιά για τα νευρολογικά τεστ στα οποία θα υποβληθεί και με τα οποία θα διαπιστώσουν οι γιατροί το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί στο νωτιαίο μυελό.

Επίσης σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του ανήλικου Ρώσου παραμένει σταθερή ενώ το πρωί της Τρίτης αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τραύμα που φέρει στο αριστερό του χέρι ύστερα από πλήγμα που δέχθηκε στον τένοντα.



-------------


Άγνωστο αν θα αποκατασταθεί η κινητική λειτουργία των κάτω άκρων

Μία εβδομάδα μετά το βαρύ τραυματισμό του από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ στο ξενοδοχείο όπου παραθέριζε με τη μητέρα του, αλλά και τη λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τους ειδικούς του «Αγλαΐα Κυριακού», ο 11χρονος Νικήτας μπαίνει και πάλι στο χειρουργείο του 2ου ορόφου του Παίδων για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει

Οι ορθοπεδικοί θα αποκαταστήσουν τη βλάβη που έχει προκληθεί στον τένοντα του αριστερού χεριού του 11χρονου – πρόκειται για βλάβη που εκτιμάται ότι είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη, αναφέρει το cretalive.gr.

Αυτό που δεν είναι βέβαιον ακόμη ότι είναι αντιμετωπίσιμο είναι η αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας των κάτω άκρων του αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 11χρονος αμέσως μόλις αναρρώσει και από τη σημερινή επέμβαση, θα διακομιστεί στο Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης του «Αγλαϊα Κυριακού» που απευθύνεται σε παιδιά που παρουσιάζουν κινητικά, νοητικά ή επικοινωνιακά προβλήματα εξαιτίας μιας πάθησης ή ενός τραυματισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.