Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

«Προσφέρω» για τα συσσίτια της μητρόπολης Χανίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια γραμμή δίπλα στους πολίτες και το κοινωνικό παντοπωλείο.
Μια ακόμα δράση που υλοποιείται από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και τη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με τη συνδρομή και των τριών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ανακοινώθηκε σήμερα στα Χανιά.

Οι συμμετέχοντες στη δράση αυτή προχώρησαν στη λειτουργία της γραμμής «Προσφέρω», που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες, στέλνοντας sms στο 19454 από τις 27 Μαρτίου μέχρι τις 17 Απριλίου και με χρέωση 1 ευρώ να ενισχύουν οικονομικά τα συσσίτια της Μητρόπολης και το κοινωνικό παντοπωλείο, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα μηνύματα θα δοθούν σε αυτές τις κοινωνικές δομές.

«Πάντα έλεγα ότι κανείς δεν μπορεί μόνος του. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Κι αυτό καλούμαστε για μία ακόμη φορά να πράξουμε. Συνεχίζοντας την καλή συνεργασία, η τοπική εκκλησία και ο δήμος Χανίων, ενώνουμε για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις μας, για να βοηθήσουμε όσους συμπολίτες μας χρειάζονται τη στήριξή μας», τόνισε παρουσιάζοντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

Από την πλευρά του ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Δαμασκηνός Λιονάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λέγεται και είναι αλήθεια ότι η πενία και η φτώχεια πολλούς τρόπους κατεργάζεται και αυτή είναι μία νέα μέθοδος προκειμένου να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας, που το έχουν ανάγκη».

Παράλληλα, για την προβολή και προώθηση της δράσης ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης δημιούργησε αφιλοκερδώς τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο, επίσης αφιλοκερδώς, συμμετέχει ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.