Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πρόβλημα στη στοματική υγιεινή; Λύσεις υπάρχουν!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Απαλλαγείτε μια και καλή με προϊόντα της GlaxoSmithKline.

Η GlaxoSmithKline σε βοηθά να εντοπίσεις το πρόβλημα και στη συνέχεια να απαλλαγείς μια και καλή απ' αυτό επιλέγοντας ανάμεσα στα προϊόντα Sensodyne, Aquafresh, Parodontax, Corega και Βiotène!

1. Ευαισθησία δοντιών

Η ευαισθησία των δοντιών ταλαιπωρεί 3 στους 10 και οι μισοί από αυτούς δεν κάνουν κάτι για να λύσουν το πρόβλημα. Τα προϊόντα Sensodyne έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ανακούφιση από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών, ενώ για την προστασία του σμάλτου από τη διάβρωση που προκαλούν τα οξέα των τροφών, ιδανική επιλογή είναι η Sensodyne Prosmalto.

2. Κακοσμία στόματος, «κίτρινα» δόντια

Τα προϊόντα της σειράς Aquafresh είναι ιδανικά για όσους υποφέρουν από κακοσμία αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να έχουν λευκότερα δόντια. Άλλωστε έχει διαπιστωθεί ότι για τους 9 στους 10 ανθρώπους η κακοσμία ξεκινά από το στόμα. Τα προϊόντα Aquafresh, με καθημερινή χρήση, βοηθούν στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων της πλάκας, στην ενδυνάμωση των δοντιών από μέσα προς τα έξω και στην απομάκρυνση των βακτηρίων, διατηρώντας τα ούλα υγιή, τα δόντια γερά και την αναπνοή φρέσκια και δροσερή.

3. Ουλίτιδα

Σημάδια ουλίτιδας εμφανίζει το 70-90% των ενηλίκων. Αν υποφέρετε από ούλα που ματώνουν, η οδοντόκρεμα Parodontax μπορεί να σας βοηθήσει. Χάρη στη μοναδική της σύνθεση με 6 φυτικά συστατικά και μεταλλικά άλατα ενδυναμώνει τα ούλα, εξουδετερώνει τα οξέα της οδοντικής πλάκας και χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

4. Προβλήματα με την τεχνητή οδοντιστοιχία

Το 15% του πληθυσμού χρησιμοποιεί τεχνητή οδοντοστοιχία: Τα προϊόντα Corega είναι ιδανικά για τη φροντίδα της τεχνητής οδοντοστοιχίας. Κυκλοφορούν σε μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει στερεωτικές κρέμες και καθαριστικά δισκία για την περιποίηση της τεχνητής οδοντοστοιχίας.

5. Ξηροστομία

Η GSK έχει τη λύση για τη ξηροστομία που ταλαιπωρεί το 10% του πληθυσμού. Τα προϊόντα της σειράς Biotène βοηθούν στην αντιμετώπιση του στεγνού στόματος συμπληρώνοντας τη φυσιολογική παραγωγή σάλιου.

Για αναλυτικότερη ενημέρωση αναφορικά με τη στοματική υγιεινή, τα προϊόντα της GSK και τις λύσεις που παρέχουν, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα στο facebook «ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ» που έχει ήδη αποκτήσει περισσότερους από χίλιους θαυμαστές!

Φρόντισε το στόμα σου κι εσύ! Η GSK έχει τη λύση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.